ZPRACOVÁNÍ A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ V ČESKÉ BIBLICKÉ SPOLEČNOSTI

Pokud jste naším zákazníkem, odběratelem novinek nebo návštěvníkem webu, svěřujete nám své osobní údaje. My zodpovídáme za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se, prosím, s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

Kdo je správce?

Jsme Česká biblická společnost, IČ 00570214, sídlem Náhorní 1816/12, Praha 8 - Kobylisy, vedená u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou L 1178, která vydává Bible a biblickou literaturu. Vaše osobní údaje zpracováváme jako správce, tj. určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu, a vybíráme případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním pomáhají.

Kontaktní údaje

Pokud se na nás budete chtít v průběhu zpracování obrátit, můžete nás kontaktovat na tel. čísle +420 284 693 934 nebo na e-mail: osobniudaje@dumbible.cz

Prohlášení

Prohlašujeme, že jako správce Vašich osobních údajů splňujeme veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy že:

Rozsah osobních údajů a účely zpracování

Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):


design & vývoj: Daniel Kvasnička jr.