Speciální nabídka pro organizátory Noci kostelů 2016

Česká biblická společnost nabízí organizátorům Noci kostelů vybrané tituly za speciální, snížené ceny. Jedná se o vybraná vydání celé Bible, o Nové zákony nebo jen kratší části Písma svatého, a to jak v Českém ekumenickém překladu (ČEP), tak v překladu Slovo na cestu (SNC). Tato speciální nabídka zahrnuje také audio tituly na CD, vybrané knihy pro děti, encyklopedie a atlasy. Nabídka platí do 10. června 2016.

Stáhnout seznam zvýhodněných titulů...


Informace a objednávky: obchod@dumbible.cz; tel.: 284 693 926

Věnujte laskavě pozornost informacím o objednávkách v závěru tohoto článku!

V roce 2014 se do Noci kostelů poprvé zapojilo všech 15 křesťanských církví, které jsou řádnými anebo přidruženými členy Ekumenické rady církví. V loňském roce se Noci kostelů zúčastnilo 1 483 kostelů a modliteben a v celé České republice bylo zaznamenáno téměř 500 000 návštěvnických vstupů. 10. června 2016 se zopakuje příležitost pozvat co nejširší veřejnost do kostelů a ve večerní a noční atmosféře nabídnout možnost setkat se s křesťanstvím prostřednictvím hudby, umění a různých dalších programů.

Připraveny budou komentované prohlídky, koncerty, workshopy či divadelní představení, tak jako tomu bylo i v minulých letech. Zpřístupněny budou rovněž některé veřejnosti běžně nepřístupné části kostelů, např. varhanní kůry, sakristie, věže, krypty nebo klášterní zahrady. Pro návštěvníky se připravuje průvodce s programem jednotlivých kostelů, k dispozici budou také další informační materiály. Pro uživatele iPhonů a iPadů je zdarma k dispozici aplikace iKostel, díky níž budou moci v pátek 10. června poznávat krásy a bohatství kostelů, modliteben a sborů bez tištěné brožury, navíc s přímou navigací k nejbližšímu otevřenému kostelu. Pro noční poutníky bude připraven průvodce s programem jednotlivých kostelů, který bude obsahovat několik návrhů na zajímavé noční trasy.

Česká biblická společnost uvolnila ze své produkce 32 titulů, které organizátorům Noci kostelů nabízí za dotované ceny. Díky této jedinečné nabídce budete mít možnost nabídnout návštěvníkům buď celé Písmo svaté nebo jeho část, studijní publikaci nebo dětskou knihu.

Důležité informace o objednávkách:

  • Zboží zasíláme kurýrem GLS. K ceně bude připočítáno poštovné 79,- Kč, při objednávce nad 3.000 Kč je poštovné zdarma.
  • Do objednávky uveďte celou svou adresu včetně telefonního čísla, na které Vám kurýr GLS zašle zprávu o předpokládaném čase doručení zásilky.
  • Do fakturační adresy nezapomeňte uvést také IČ sboru či farnosti, která akci organizuje.
  • Objednané zboží Vám pošleme spolu s fakturou, kterou najdete vloženou v plastovém obalu, přilepeném na vnější straně balíku.
  • Prosíme o co nejrychlejší proplacení uvedené částky na náš účet.
  • Knihy nesmějí být použity ke komerčním účelům, snížené ceny poskytujeme pro osvětové, evangelizační a misijní projekty.
  • Speciální nabídka platí do 10. června 2016.

Stáhnout seznam zvýhodněných titulů...


Informace a objednávky: obchod@dumbible.cz; tel.: 284 693 926





design & vývoj: Daniel Kvasnička jr.