Slovo na cestu - nové vydání oblíbeného překladu Bible s ilustracemi

V nejbližších dnech se na pultech knihkupectví objeví dlouho očekávané vydání Nového zákona v překladu Slovo na cestu, s ilustracemi. Slovo na cestu je čtivý a velmi srozumitelný překlad Bible. Do soudobé češtiny převádí teologické výrazy a formulace, modernímu člověku vzdálené. Pomáhá tak čtenáři pochopit myšlenky a smysl původního biblického textu. Text je oživen půvabnými kresbami Annie Vallotton.

 

Slovo na cestu - Nový zákon s ilustracemi můžete zakoupit přímo v prodejně Dům Bible i v internetovém knihkupectví Domu Bible www.bibleshop.cz.

Revidovaný text Nového zákona vyšel v roce 2000. Překlad Starého zákona vycházel postupně v edici Průvodce životem spolu s výkladovými poznámkami k biblickému textu. Kniha vychází v nové grafické úpravě včetně světově proslulých ilustrací od Annie Vallotton.

Velkou oblibu si tento překlad získal nejen mezi začínajícími, ale i zkušenými čtenáři Bible. Ti oceňují, že mohou lépe číst i delší oddíly najednou, a objevovat tak nové souvislosti. Slovo na cestu je českou obdobou populárních překladů The Living Bible a Hoffnung für alle, případně Good News Bible nebo Gute Nachricht Bibel.

 Ukázku sazby si můžete stáhnout v tiskové kvalitě na webu Domu Bible v sekci služby - ke stažení.


design & vývoj: Daniel Kvasnička jr.