Akce v září: sleva 30 % na vybrané tituly!

Skončily prázdniny a my jsme pro vás vybrali čtyři atraktivní tituly, které vás mohou provázet v novém školním roce - vše se slevou 30 %:
Bible pro kluky a holky,
Čtení z Bible,
Bible s magnetickými deskami

a čtení z Bible na každý den
... a co o tom říká Bible.

Bible pro kluky a holky

Bible pro správné kluky a správné holky. Pro předškoláky, školáky i záškoláky. Bohatě ilustrovaná kniha přibližuje malým čtenářům nejznámější biblické příběhy ze Starého i Nového zákona. Bible je určená k předčítání nejmenším dětem, větší písmenka jsou vhodná pro první čtenáře.

Formát 175 x 185, pevná vazba, katalogové č. 1842

Běžná cena 248 Kč, nyní v akci 174 Kč!


Jan Sokol: Čtení z Bible

Biblické oddíly ze Starého a Nového zákona, v ekumenickém překladu, vybral a poznámkami opatřil Jan Sokol, který je také autorem výkladů připojených na konci knihy. J. Knihu velmi citlivým způsobem ilustroval Václav Sokol. Jako učebnici pro 2. stupeň zákl. škol, gymnasií a středních odb. škol ji doporučilo Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR a Ekumenická rada církví v ČR.

Čtení z Bible obsahuje vybrané části – vcelku více než desetinu – původního biblického textu v moderním překladu se stručnými vysvětlivkami. Jsou to části jednak přístupnější pro současného čtenáře, jednak zvláště významné i z hlediska kulturního působení. Zároveň se snaží ukázat celou šíři a rozmanitost biblického textu od příběhů a vyprávění přes mravní příkazy a právní ustanovení, prorocké texty až po lyrické básně z různých dob a různých prostředí, kde Bible vznikala. Na závěr knihy je připojeno 30 krátkých článků, které uvádějí do vzdáleného světa židovského a křesťanského starověku i do hlavních témat biblického myšlení.

Formát 165 x 235, pevná vazba, katalogové č. 1811

Běžná cena 348 Kč, nyní v akci 244 Kč!


Bible s magnetickými deskami

Český ekumenický překlad Bible včetně deuterokanonických knih. Vydání v umělé kůži s magnetickou klopou, která brání poškození stránek, zdařile spojuje elegantní vzhled s praktičností. Novou součástí této Bible jsou orientační výřezy, které umožňují snadnější vyhledávání jednotlivých knih. Toto vydání zahrnuje veškeré dosavadní revize textu, překladatelské úvody k jednotlivým knihám, odkazy na podobná místa a přehledné chronologické tabulky a mapy.

Formát 113 x 149,
měkká umělá kůže zelená, katalogové č. 1117

Běžná cena 670 Kč, nyní v akci 469 Kč!




měkká umělá kůže oranžová, katalogové č. 1116

Běžná cena 670 Kč, nyní v akci 469 Kč!







... a co o tom říká Bible (čtení z Bible na každý den)

Narazili jste na nějaké téma a zajímá Vás, co o tom říká Bible? Tato kniha předkládá nejrůznější biblické texty systematicky roztříděné podle témat a poskytuje tak ucelený biblický pohled na mnoho teologických, praktických, společenských i duchovních otázek. Kniha je uspořádána tak, aby mohla sloužit jako podklad pro hodnotné čtení z Bible na každý den v roce.

Formát 190 x 255, pevná vazba, katalogové č. 4875

Běžná cena 190 Kč, nyní v akci 133 Kč!




Stáhněte si leták této akce...

Stáhněte si plakátek této akce...





design & vývoj: Daniel Kvasnička jr.