...aby Vám naše maily došly...

Chcete spolehlivě dostávat emaily z České biblické společnosti? V případě, že se Vám zpráva zařadí do složky SPAM A VIRY nebo NEVYŽÁDANÁ POŠTA, přidejte si adresy obchod@dumbible.cz a office@dumbible.cz do důvěryhodných odesílatelů.

Příklad 1: Pokud máte svou e-mailovou schránku od poskytovatele Seznam a k prohlížení pošty používáte webový prohlížeč, otevřete kategorii SPAM A VIRY, označte naši zprávu a klikněte na tlačítko NENÍ SPAM.

Příklad 2: Pokud používáte pro správu své e-mailové schránky aplikaci Microsoft Office Outlook 2007, otevřete kategorii NEVYŽÁDANÁ POŠTA, kde kliknete pravým tlačítkem myši a následně v menu vyberte NEVYŽÁDANÁ POŠTA a tam dále možnost PŘIDAT ODESÍLATELE DO SEZNAMU BEZPEČNÝCH ODESÍLATELŮ.

Příklad 3: Pokud používáte Gmail a naše zpráva se vám objeví ve složce SPAM, označte náš email a zvolte volbu NENÍ SPAM. V nastavení pošty, v záložce "Doručená pošta", si také označte zobrazování KATEGORIÍ (především PROMO AKCE) nebo zrušte označení všech kategorií. Pokud si používání kategorií ponecháte, je nutné obsah složek kategorií pravidelně sledovat.

Galerie obrázků k článku

Celá galerie »


design & vývoj: Daniel Kvasnička jr.