ABC Ježíšova života

Také jste si oblíbili ediční řadu "ABC"? Máme pro vás dobrou zprávu. Právě vyšla čtvrtá kniha této edice, která je věnována jedinému tématu - Ježíš. Autorem knihy je Mike Beaumont. Předností knihy jsou opět silné stránky celé řady - jasnost, přehlednost a atraktivní zpracování. Kniha je určena všem - věřícím i nevěřícím. Populární pojetí a zajímavé informace zcela jistě osloví široký okruh čtenářů.

V knize ABC Ježíšova života najdete:

Co o Ježíši říká Nový zákon; tematicky uspořádané kapitoly hlavních událostí Ježíšova života;
barevné mapy, fotografie a přehledné tabulky; více než 150 barevných ilustrací a další.

Židovský učitel, léčitel, kazatel, prorok, šarlatán, nebo očekávaný Mesiáš, Spasitel a Boží Syn? Nebo obojí? Kdo je Ježíš? Podle tradičního církevního učení byl Ježíš pravým člověkem a pravým Bohem. Ale co to znamená?

Ti, kteří respektují Ježíše jako zajímavou historickou postavu, učitele a proroka, ale nemají velkou důvěru k tomu, co o něm učí církev, se zde srozumitelnou formou dozvědí, čemu a proč křesťané věří. Jiní se třeba k Ježíši pravidelně modlí, chtějí se však více dozvědět o tom, v jaké době a v jakém prostředí žil, jak mohl vypadat jeho všední život a s jakými problémy se potýkali lidé jeho doby.

Galerie obrázků k článku

Celá galerie »


design & vývoj: Daniel Kvasnička jr.